Senior projectleider/projectmanager

HOEK staat open voor nieuwe inspirerende teamspelers binnen onze dynamische en groene werkomgeving… 
In het bijzonder speuren wij naar dé SENIOR PROJECTLEIDER voor het team projectleiders en sterkhouders in Voorhout en/of Ursem

WIE BEN JIJ

Je bent breed georiënteerd en je hebt affiniteit met of kennis van een selectie uit de volgende werkgebieden: integrale contracten Openbare Ruimte, plantwerken, boomverzorging, contractonderhoud bedrijven, instellingen en woningcorporaties, sturing op beeldkwaliteit, aanleg- en renovatiewerkzaamheden en aanleg en onderhoud van daktuinen en gevelgroen.

Je bent een collegiale ondernemende mensgerichte manager. Processen optimaliseren in de werkvoorbereiding en uitvoering zie jij als een mooie uitdaging. Je inspireert, motiveert en ondersteunt je collega projectleiders en weet het team ‘sterkhouders’ te verbinden en te motiveren. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, het rendement en de continuïteit van de projecten. Bouwen aan het beste resultaat is een uitdaging die je zonder meer aangaat.

Het inspirerend leidinggeven aan een team en samen projecten te realiseren om trots op te zijn, met als resultaat tevreden klanten én collega’s, is jou op het lijf geschreven. Samen met jouw vakkennis bouwen wij met HOEK aan een nog betere groene wereld.

JOUW ERVARING EN COMPETENTIES

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in groene richting
  • 3-5 jaar relevante werkervaring in groenbranche
  • Proactief en commercieel vaardig, je ziet kansen en oplossingen
  • Inspireren en verbinden van jouw teams en sturen op continue ontwikkeling
  • Organisatorisch en communicatief sterk
  • Autonoom kunnen optreden in je rol
  • Administratief en financieel inzicht en ervaring met relevante ICT
  • Goed kunnen samenwerken met de verschillende partijen
  • Klant- en servicegericht

WAT MAG JE VERWACHTEN

Een zelfstandige en veelzijdige fulltime baan binnen een enthousiast en vakkundig team en een organisatie die volop in beweging is, een goed marktconform salaris, een open en betrokken bedrijfscultuur, collegiale werksfeer, ruimte voor doorgroeimogelijkheden en continue ontwikkeling zowel persoonlijk als vakinhoudelijk, kennisdelingen, activiteiten met je collega’s, ruimte voor eigen initiatief, een gezonde werkbalans.

Ben jij onze gedroomde senior projectleider binnen het HOEK team? Vertel ons in een mail met cv via leukebaan@hoekgroen.nl waarom wij met jou willen kennismaken. Tot ziens!

Pas jij (nog) niet helemaal binnen het door ons geschetste profiel, en denk je dat je toch een kans verdient, laat dan zeker ook van je horen.

Onze reactie mag je binnen twee dagen verwachten. Tot ziens bij HOEK!

Heb je interesse in werken bij HOEK?

Solliciteer nu en neem vrijblijvend contact op met

Nancy Bax, HR manager


__________________________________________________________________________

ONZE KERNWAARDEN                                        

Vakmanschap; innovatie; cocreatie; bevlogenheid en trots!

ONZE VISIE

Hoe houden we Nederland leefbaar? Dat is de uitdaging waar we met elkaar voor staan. Het vraagt ook om bevlogen professionals met kennis van zaken. Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen!

ONZE MISSIE

Met elkaar die mooiere wereld realiseren en mensen laten genieten van groen. We laten zien dat het anders kan. Het resultaat? Een groene omgeving waarin het beter leven is. Nu en in de toekomst.

ONZE SUCCESFORMULE

 HOEK geeft de buitenruimte meerwaarde met groen – en doet dat met speciale aandacht voor bomen, biodiversiteit en natuurontwikkeling. Bij dit alles ben jij een belangrijke succesfactor en de spil die mede zorgdraagt voor een perfecte voorbereiding, professionele uitvoering en uitstekende nazorg.

Bezoek ook hoekgroen.nl en werkenbijhoek.nl en onze social media voor een impressie van wie wij zijn, en waar wij voor staan

Heb je interesse in werken bij HOEK?

Solliciteer nu en neem vrijblijvend contact op met

Nancy Bax, HR manager