Greenkeeper

HOEK staat open voor energieke teamspelers binnen de dynamische en groene wereld van golf.

Ben jij onze ALLROUND GREENKEEPER en kom jij het HOEK team versterken
(of wil jij het vak leren…)

Wie ben jij en wat jij doen

Jij hebt affiniteit met natuur, gras en golfbanen en zoekt een nieuwe uitdaging binnen een vakkundig en gedreven team van greenkeepers. De ontwikkelingen in de golfbranche volg jij op de voet.

Geen dag is hetzelfde binnen de dynamische omgeving van de sport. Op onze diverse golfbaanprojecten lever jij samen met jouw collega’s een perfect stuk werk af conform de hoge kwaliteitseisen. De werkdag sluit jij trots af omdat de klus is geklaard, met als resultaat meer dan tevreden baanspelers en opdrachtgevers.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van golfterreinen, het melden van bijzonderheden en onvolkomenheden, een efficiënte aanpak en effectieve inzet van machines, apparatuur en gereedschappen. Jij houdt van gevarieerd en uitdagend werk in de buitenlucht: maaien, beluchten, dressen, beregenen, uitvoeren bemestingsprogramma’s, onderhouden van bunkers, roughs en waterkanten, aanplanten van nieuwe beplanting en heesters, optimaliseren van de bodemgesteldheid, en gebruikersonderhoud aan machines.

Bij HOEK staat duurzaamheid hoog in het vaandel; affiniteit met natuurontwikkeling en biodiversiteit, biobrandstoffen en elektrisch aangedreven machines is belangrijk.

Samen met jouw kennis bouwen wij met HOEK aan een nog betere groene wereld.

Jouw ervaring en competenties

  • greenkeepersopleiding
  • relevante actuele werkervaring
  • goede contactuele vaardigheden, klant- en servicegericht
  • teamspeler
  • VCA
  • rijbewijs BE
  • organisatie- en planningsvaardigheden
  • goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat mag jij verwachten?

Voor onze golfprojecten zoeken wij mensen met liefde en passie voor een groenere wereld. Die wij een uitdagende baan bieden binnen een plezierige en collegiale werkomgeving met ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en meedenken waarderen en stimuleren wij. Wij bieden jou een goed marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden ruimte voor doorgroeimogelijkheden en continue ontwikkeling, kennisdelingen, activiteiten met je collega’s, ruimte voor eigen initiatief, en een gezonde balans in werk en leven.

Ben jij onze nieuwe collega greenkeeper binnen het gedreven team? Mail jouw motivatie met cv via leukebaan@hoekgroen.nl. Wij maken graag met jou kennis. Tot snel!

Wil je eerst nog meer weten, neem dan contact op via kantoor Voorhout 0252 210256 met projectleider Eddy van der Hulst of mail naar project@hoekgroen.nl

Ben jij minder ervaren of pas jij (nog) niet helemaal binnen het door ons geschetste profiel, en denk je dat je toch een kans verdient, laat dan zeker ook van je horen. Wij bieden ook opleidingsmogelijkheden binnen de Startup HOEK, en om een dag mee te lopen met een van onze greenkeepers.

Tot ziens bij HOEK!

Heb je interesse in werken bij HOEK?

______________________________________________________________________

ONZE KERNWAARDEN                                        

Vakmanschap; innovatie; cocreatie; bevlogenheid en trots!

ONZE VISIE

Hoe houden we Nederland leefbaar? Dat is de uitdaging waar we met elkaar voor staan. Het vraagt ook om bevlogen professionals met kennis van zaken. Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen!

ONZE MISSIE

Met elkaar die mooiere wereld realiseren en mensen laten genieten van groen. We laten zien dat het anders kan. Het resultaat? Een groene omgeving waarin het beter leven is. Nu en in de toekomst.

ONZE SUCCESFORMULE

HOEK geeft de buitenruimte meerwaarde met groen – en doet dat met speciale aandacht voor bomen, biodiversiteit en natuurontwikkeling. Bij dit alles ben jij een belangrijke succesfactor en de spil die mede zorgdraagt voor een perfecte voorbereiding, professionele uitvoering en uitstekende nazorg.

Bezoek ook hoekgroen.nl en werkenbijhoek.nl en onze social media voor een impressie van wie wij zijn, en waar wij voor staan.

Heb je interesse in werken bij HOEK?