Boomverzorger (ETW)

Vacature (leerling) Boomverzorger (ETW)

Zoek jij een uitdagende, veelzijdige baan binnen een dynamische, groene werkomgeving?

Wij zoeken een (Leerling) BOOMVERZORGER (ETW) binnen het bomenteam Voorhout en Ursem.

Wie ben jij?

Je bent een collegiale, sportieve boomverzorger. Je bekijkt projecten het liefst van boven uit de boom. Je bent een teamplayer die altijd veilig werkt. Als boomverzorger bij HOEK, werk je op diverse soorten projecten, op sport- en recreatieterreinen, in het openbaar groen, in natuurgebieden, speelplekken en op bedrijventerreinen. Geen dag is hetzelfde. Heb jij ervaring met het snoeien en kappen van bomen, het bedienen van machines, het adviseren over aanplant, snoei of kap en kun je een VTA controle doen? Dan kun je direct beginnen : )
Beschik je nog niet over deze ervaring maar wil je dit graag leren?. Bij HOEK is er voldoende ruimte op je op te leiden en te leren van je teamleden.

Samen met jou bouwen wij met het HOEK team aan een nog betere groene wereld.

Jouw ervaringen en competenties:

  • rijbewijs BE
  • ETW diploma (heb je dit diploma niet? vraag vooral naar de opleidingsmogelijkheden!)
  • je werkt graag buiten
  • relevante werkervaring
  • klantgericht en collegiaal
  • planning- en organisatievermogen
  • beheersing van Nederlandse taal

Wat mag je verwachten?

Een zelfstandige en veelzijdige  baan binnen een enthousiast team en een organisatie die volop in beweging is, een goed marktconform salaris, een open en betrokken bedrijfscultuur, collegiale werksfeer binnen een vakkundig team, ruimte voor doorgroeimogelijkheden en continue ontwikkeling zowel persoonlijk als vakinhoudelijk, kennisdelingen, activiteiten met je collega’s, ruimte voor eigen initiatief, een gezonde werkbalans.

Wij leren jou graag kennen. Vertel in een reactie met cv waarom jij dé kandidaat bent binnen het HOEK team.

Heb je interesse in werken bij HOEK?

Solliciteer nu en neem vrijblijvend contact op met

Nancy Bax, HR manager

Pas jij (nog) niet helemaal binnen het door ons geschetste profiel, en denk je dat jij toch geschikt bent voor de functie, laat dan zeker ook van je horen.
Onze reactie mag je binnen twee dagen verwachten. Tot ziens bij HOEK!

__________________________________________________________________________

#DITISHOEK
ONZE KERNWAARDEN

Vakmanschap; innovatie; cocreatie; bevlogenheid en trots!

ONZE VISIE

Hoe houden we Nederland leefbaar? Dat is de uitdaging waar we met elkaar voor staan. Het vraagt ook om bevlogen professionals met kennis van zaken. Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen!

ONZE MISSIE

Met elkaar die mooiere wereld realiseren en mensen laten genieten van groen. We laten zien dat het anders kan. Het resultaat? Een groene omgeving waarin het beter leven is. Nu en in de toekomst.

ONZE SUCCESFORMULE

HOEK geeft de buitenruimte meerwaarde met groen – en doet dat met speciale aandacht voor bomen, biodiversiteit en natuurontwikkeling. Bij dit alles ben jij een belangrijke succesfactor en de spil die mede zorgdraagt voor een perfecte voorbereiding, professionele uitvoering en uitstekende nazorg.

Bezoek ook hoekgroen.nl, werkenbijhoek.nl en onze social media voor een impressie van wie wij zijn, en waar wij voor staan.

Heb je interesse in werken bij HOEK?

Solliciteer nu en neem vrijblijvend contact op met

Nancy Bax, HR manager