Allround Monteur

HOEK staat open voor nieuwe inspirerende teamspelers binnen een dynamische en groene werkomgeving…
Wij zoeken een ALLROUND MONTEUR  ter versterking van het team werkplaats Voorhout

Wie ben jij en wat ga jij doen?

Jij bent technisch allround en zorgt in nauwe samenwerking met onze hoofdmonteur dat het complete machine- en wagenpark in goed onderhouden en veilige staat is. Afwisseling in je werk vind je fijn. Sleutelen aan machines en bedrijfsauto’s is je passie, variërend van bedrijfsbussen, personenauto’s, tractoren, houtversnipperaars, gazon-en sportveldmaaiers, diverse tuin- en parkmachines tot motorkettingzagen. Je ondersteunt bij de aanschaf, gebruik, keuren, onderhoud en reparaties van materieel en verbetering van de inzetbaarheid van het machinepark. Je volgt de ontwikkelingen in de markt.

Geen dag is hetzelfde in onze geheel gemoderniseerde werkplaats. Het digitaal vastleggen van werkzaamheden vind jij vanzelfsprekend of wil je je eigen maken. Je kunt gepland en ongepland op een van de andere locaties aan het werk zijn, of je lost een storing ‘en route’ op. Jij bent vindingrijk en denkt in oplossingen.

HOEK heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan; affiniteit met biobrandstoffen en elektrisch aangedreven machines is belangrijk. Je hebt gevoel voor techniek en veiligheid staat bij jou voorop. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat ons machine- en wagenpark tip top onderhouden is. Jij sluit iedere dag trots de werkdag af, met als resultaat tevreden collega’s en opdrachtgevers.

Samen met jouw kennis bouwen wij met HOEK aan een nog betere groene wereld.

Jouw ervaring en competenties

  • afgeronde, relevante mbo-opleiding (richting techniek);
  • VCA;
  • affiniteit met de groensector;
  • digitale kennis zoals basis MS Office, Word en Excel
  • rijbewijs B, E (C is een pre)

Wat mag jij verwachten

Een functie binnen een uitdagende en collegiale werkomgeving die volop in beweging is. Eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en meedenken waarderen en stimuleren wij. Jouw werklocatie is Voorhout, en je bent als het nodig is in Ursem of Zoetermeer te vinden. Wij bieden jou een goed marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden ruimte voor doorgroeimogelijkheden en continue ontwikkeling, kennisdelingen, activiteiten met je collega’s, ruimte voor eigen initiatief, en een gezonde balans in werk en leven.

Zie jij jezelf al aan de slag in onze werkplaats als allround monteur? Mail jouw motivatie met cv via leukebaan@hoekgroen.nl

Heb je interesse in werken bij HOEK?

Heb je eerst nog vragen over deze leuke functie, neem dan contact op via kantoor Voorhout 0252 210256 met Marian Hoek of mail naar personeelszaken@hoekgroen.nl

Pas jij (nog) niet helemaal binnen het door ons geschetste profiel, en denk je dat je toch een kans verdient, laat dan zeker ook van je horen. Of kom eens kennismaken.

Tot ziens bij HOEK!

__________________________________________________________________________

#ditisHOEK
ONZE KERNWAARDEN

Vakmanschap; innovatie; cocreatie; bevlogenheid en trots!

ONZE VISIE

Hoe houden we Nederland leefbaar? Dat is de uitdaging waar we met elkaar voor staan. Het vraagt ook om bevlogen professionals met kennis van zaken. Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen!

ONZE MISSIE

Met elkaar die mooiere wereld realiseren en mensen laten genieten van groen. We laten zien dat het anders kan. Het resultaat? Een groene omgeving waarin het beter leven is. Nu en in de toekomst.

ONZE SUCCESFORMULE

HOEK geeft de buitenruimte meerwaarde met groen – en doet dat met speciale aandacht voor bomen, biodiversiteit en natuurontwikkeling. Bij dit alles ben jij een belangrijke succesfactor en de spil die mede zorgdraagt voor een perfecte voorbereiding, professionele uitvoering en uitstekende nazorg.

Bezoek hoekgroen.nl en werkenbijhoek.nl en de social media voor een impressie van wie HOEK is, en waar HOEK voor staat.

Heb je interesse in werken bij HOEK?