Adviseur natuurontwikkeling en invasieve soorten

Wie ben jij

Je bent proactief in het monitoren van ontwikkelingen binnen en buiten de branche. Je bouwt aan een relevant netwerk van experts, waaronder RANOX natuuraannemer, Heem en Natuurpro en andere organisaties met toegevoegde waarde. Je indexeert en ontsluit opgedane en aanwezige kennis om deze flexibel toe te passen, zowel binnen de organisatie als naar relaties toe. Je ziet commerciële kansen en je levert een vernieuwende bijdrage bij projecten waarbij het behouden en vergroten van biodiversiteit een voorwaarde is om projecten te laten slagen. Je speelt in op bestaande vraagstukken en valoriseert de aanwezige kennis. Je werkt samen binnen een team van vakspecialisten. Door jouw energieke inzet zijn wij onze relaties op een onderscheidende en aansprekende manier blijvend en verantwoord van dienst.

Zoek jij die uitdagende adviseursrol binnen een vernieuwende organisatie. Herken jij jezelf in onze enthousiaste vernieuwende collega met passie voor een groene leefomgeving. Mail jouw motivatie en CV via leukebaan@hoekgroen.nl en vertel ons waarom jij dé kandidaat bent binnen het HOEK team.

Onze kernwaarden                                     

Vakmanschap; innovatie; cocreatie; bevlogenheid en trots!

 

Onze visie

Hoe houden we Nederland leefbaar? Dat is de uitdaging waar we met elkaar voor staan. Het vraagt ook om bevlogen professionals met kennis van zaken. Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen!

 

Onze missie

Met elkaar die mooiere wereld realiseren en mensen laten genieten van groen. We laten zien dat het anders kan. Het resultaat? Een groene omgeving waarin het beter leven is. Nu en in de toekomst.

 

Onze succesformule

 HOEK geeft de buitenruimte meerwaarde met groen – en doet dat met speciale aandacht voor bomen, biodiversiteit en natuurontwikkeling. Bij dit alles ben jij een belangrijke succesfactor en de spil op het gebied van natuurontwikkeling, biodiversiteit en invasieve soorten.

 

Wat ga je zoal doen

 • nulmetingen biodiversiteit en quickscans flora en fauna.
 • calculaties, offertes, adviezen en rapportages voor Heem-kruidenrijke vegetaties, De Bonte Berm en inheemse beplantingen inclusief onderhoud en beheer.
 • adviezen voor het uitvoeren van projecten rondom vogels, vleermuizen, amfibieën, soorten onderzoek.
 • calculaties, offertes, adviezen en rapportages rondom het verwijderen en/of beheersen van Japanse duizendknoop (JDK) en/of overige invasieve soorten.
 • verbeteren en initiëren van innovatieve methoden voor het verwijderen van de JDK (living labs).

 

Jouw ervaring & competenties

 • minimaal HBO denk- en werkniveau
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring is een pré
 • communicatief vaardig in woord en geschrift
 • adviseur met praktische inslag
 • leergierig; parate kennis van de Nederlandse flora en fauna en ecologie
 • affiniteit met vernieuwing en innovatieve oplossingen
 • sterk analytisch vermogen vanuit verschillende invalshoeken
 • proactieve en resultaatgerichte teamplayer die zelfstandig binnen een team opereert


Ons aanbod

Een uitdagende baan met een goed marktconform salaris, een open en betrokken bedrijfscultuur, collegiale werksfeer binnen een vakkundig team, ruimte voor continue ontwikkeling zowel persoonlijk als vakinhoudelijk, kennisdelingen, activiteiten met je collega’s, ruimte voor eigen initiatief.

Stuur vandaag nog jouw reactie naar: leukebaan@hoekgroen.nl

Heb je aanvullende vragen? Stuur ons dan ook een mailtje en wij berichten je zeker terug. Tot ziens bij HOEK!

Heb je interesse in werken bij HOEK?

Solliciteer nu en neem vrijblijvend contact op met

Nancy Bax, HR manager